Toporzyk 21, Połczyn-Zdrój 
781 868 784 


OGÓLNY WYKAZ DAŃ

Zabezpieczenie imprezy w gastronomie odgrywa bardzo ważną rolę, zarówno dla Klienta jak i Organizatora. Zdajemy sobie z tego sprawę, dlatego dokładamy wszelkich starań, aby serwowane przez nas dania stały na najwyższym poziomie. Poniżej prezentujemy listę przygotowywanych przez nas dań.

Kotlet schabowy

Pierś z indyka (w cieście)

Kotlet mielony z pieczarkami

Karkówka z żurawina pieczeń

Schab nadziewany pieczarkami

Karkówka pieczona w czerwonym winie

Udka pieczone Roladki w sosie własnym

Pałki z kurczaka pieczone w ziołowej posypce

Filet z kurczaka faszerowany serem i warzywami

Kotlet de volaille (ziołowe masełko lub ser szynka)

Pierś z kurczaka po hawajsku z ananasem i serem

Kaczka z nadzieniem na pierzynce z jabłek lub w zielonkach

Sosy na zimno chrzanowy, czosnkowy, paprykowy, tzatziki (ogórek z czosnkiem)

Tatar z łososia

Łosoś pieczony

Łosoś wędzony

Ryba po grecku

Karp w galarecie

Węgorz wędzony

Ryba po japońsku

Sałatka gyros

Ogórki, pomidory

Czerwona kapusta

Sałatka z tuńczykiem

Korniszony papryka mix

Surówka z białej kapusty

Surówka z pekinki z porą

Sałatka tradycyjna jarzynowa

Sałatka grecka z feta i oliwką

Seler z rodzynkami na słodko

Sałatka hawajska z szynką i ananasem

STÓŁ WIEJSKI (mały) ok. 15 kg - 700 zł

swojski chleb, kaszanka, salceson, pasztet pieczony, swojska kiełbasa ogórki kiszone grzybki marynowane, smalec

STÓŁ WIEJSKI (duży) ok. 25 kg - 1200 zł

swojski chleb, kaszanka, salceson, pasztet pieczony, swojska kiełbasa ogórki kiszone grzybki marynowane, smalec

Pstrąg wędzony

Pstrąg smażony, w całości z masełkiem i cytryna kasza gryczana ziemniaki opiekane sos chrzanowy

Szynka płonąca cała ok. 12 kg - 800 zł

Prosiak pieczony 1 szt. ok. 30 kg - 1600 zł

Za dodatkową opłata duża blacha 60 zł

sernik, jabłecznik, z kremem do wyboru

Blacha na 10 osób przy poprawinach, bez poprawin na 5 osób

7 blach starczają na około 70 osób

Golonka

Potrawka z kurczaka

Pieczarka faszerowana

Szaszłyki z mięs mieszanych

Gros na półmisku z warzywami

Bigos myśliwski z biała kiełbasą

Papryka faszerowana po meksykańsku

Miska wiejska pierogi wielo-smakowe

Gołąbki w sosie pomidorowym lub kurkowym